Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Galén s.r.o.
Název knihy:První třídou bez problémů - Jak si usnadnit výuku čtení, psaní a počítání
Autor:Dana Kutálková
ISBN:80-72622-67-6
Rok vydání:2004
Vazba:125x190 mm, brožované, černobíle
Počet stran:159
Doporučená
prodejní cena:
150,00
Anotace:Pokud po tomto titulu sáhnete, protože už se obtíže u vašeho dítěte v první třídě vyskytly a vy hledáte způsob, jak rychle a účinně zasáhnout, začněte číst knížku odprostředka (tj. od II. části). Ve druhé, metodické části textu totiž najdete základní postupy pro řešení nejčastějších úskalí počáteční výuky.

Pokud ale máte čas a zajímá vás nejen to, jak sobě i dítěti v nejbližší době usnadnit život, ale i proč právě tyto postupy jsou tak účinné, uděláte nejlépe, vezmete-li čtení této knihy od první stránky. První, teoretická část knihy totiž seznamuje stručně s nejdůležitějšími poznatky o biologických principech učení, které publikovali špičkoví odborníci nejrůznějších profesí. Přestože jejich specializace jsou značně různorodé (etologie, neurochirurgie, biochemie, pedagogika), všichni se vzácně shodují v tom, že rané dětství je pro další vývoj člověka rozhodujícím obdobím.

A pokud je vaše dítě ještě předškolní a vy se chcete na školu připravit preventivně a co nejlépe, bude nejrozumnější, přečtete-li si nejdřív část poslední (tedy III.). Najdete tam hry vhodné k rozvíjení právě těch schopností, které bude prvňáček nutně potřebovat, aby byl ve škole úspěšný a chodil tam proto rád.
WWW:http://www.galen.cz/idistrik/obchod/titdetail.php?titul_id=1723
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016