Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Magda Křepelková
Název knihy:Barevné okamžiky
Autor:Magda Křepelková
Ilustrátor:Karolína Kapounová
ISBN:9788027029549
Rok vydání:2017
Vazba:lepená v kartonové obálce
Počet stran:132
Doporučená
prodejní cena:
299
Anotace:Kniha pro všechny nerozhodné ženy. Kterou cestou se vydat, jak mám volit, jak se rozhodnout? Příběhy vám v mnohém napoví. Tři příběhy, tři možnosti, tři cesty. Který vám je nejblíž? Barvy jsou svět, který všechny tři hrdinky spojuje. Barvy samy o sobě nejsou dobré ani špatné. Mohou být tmavé nebo světlé, zářivé nebo matné, teplé či studené, oblíbené a neoblíbené… Tři dívky zažívají své důležité okamžiky v různých odstínech, můžeme ale jen tak jednoduše říct, že toto je špatné nebo dobré? Tři dívky – jsou mladé, nezralé, někdy naivní… Občas narazí, ale učí se rozpoznávat, kudy vlastně jít a čím se řídit. V otázce milostné, v otázce sexuální, v otázce životní. Učí se, jak si sama sebe vážit, co jim slouží dobře a co ne.
Z pohledu života je to jen oka mžik, a přesto nás některé okamžiky mohou ovlivnit na celý život.
Kniha léčí ženskou duši v tématech sexuality a životní volby. Ukazuje různé přístupy k životu i styly myšlení. Podporuje v tématu sebeúcty. Může posloužit mladým dívkám, ale i jejich matkám, aby společně otevřely komunikaci na téma sexuality a vlastní cesty. Inspirovala ale i ženy zralejší, pomohla jim uvědomit si své vlastní zkušenosti a volby.
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016