Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Andrea Sasínová - Nakladatelství ŠUPLÍK
Název knihy:Vzkazy odněkud
Autor:Horská Yvonna
Distributor:Andrea Sasínová-Šuplík
ISBN:978-80-87590-69-0
Rok vydání:2014
Vazba:měkká lepená
Počet stran:111
Anotace:Autorčina prvotina - Střípky a vzpomínky - vzbudila hezkou odezvu u čtenářů a momentálně je již vyprodaná.Nyní však autorka otevřela svůj šuplík s básněmi, které vznikaly celou řadu let. K nim připojila své snové ilustrace, všechny laděné do modré barvy. Básnická sbírka je rozdělena tematicky na tři oddíly.
V první části nazvané-Slunovrat- autorka lyricky opisuje krajinu v různých ročních obdobích, vyznává se ze své lásky K přírodě i lidem, které má ráda. Další verše jsou věnované jejím cestám .. Neboť cesta je cíl.
Druhá část s názvem -Andělé lásky- je celá věnovaná vztahům mezi lidmi, zejména pak mezi ženou a mužem. Někdy jde o bolestné verše plné zklamání, nenaplněné touhy, vyprchané lásky, ale jindy je z nich cítit lehkost a radost ze života či jemně sarkastický podtón.
V třetí závěrečné části nazvané příznačně –Střepy- autorka skládá z veršů mozaiku všedních dní, svých zkušeností, snů i pochybností.
WWW:http://www.suplik.cz/Books/BookDetail?bookId=44&titul=Vzkazy-odn%C4%9Bkud
Žánr:poezie (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016