Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:JONATHAN LIVINGSTON s.r.o.
Název knihy:Vědci, vynálezci a podnikatelé v českých zemích 6 - současnost
Autor:kolektiv
Podtitul:Ing. arch. Eva Le Peutrec, Prof. Ing. Armin Delong, DrSc., Prof. RNDr. Oldřich Jirsák, CSc., Doc. Ing. Josef Ripka, CSc., Prof. Ing. Jaromír Volf, DrSc., Prof. RNDr. Blanka Říhová, DrSc., Ing. Miloš Poláček, CSc., Prof. Ing. Miroslav Václavík, CSc., Doc.
Ostatní spoluautoři:PhDr. Milan Bauman,  Ing. Jaroslav Šubrt,  Mgr. Jan Baltus, Mgr. Karel Sedláček, prof. RNDr. Ivo Kraus, DrSc., FEng.,  Ing. Jitka Pohanková,  doc. Branislav Lacko, CSc., doc. Josef Ripka
Distributor:Kosmas
ISBN:978-80-7551-130-0
EAN:9788075511300
Rok vydání:2019
Měsíc vydání:6
Vazba:brožovaná s klopami
Počet stran:128
Doporučená
prodejní cena:
349
Anotace:"Tento svazek knižnice Vědci, vynálezci a podnikatelé v českých zemích se výrazně odlišuje od dosavadních pěti svazků. V nich jsme přinesli příběhy významných vědců, vynálezců a podnikatelů, kteří se nesmazatelně zapsali do české, ale i evropské historie a zasloužili se o pokrok v mnoha oborech lidského počínání, v zemědělství, medicíně, průmyslu, dopravě a jinde, a na které bychom neměli zapomínat. Svým životem a dílem se stali vzory mnohým úspěšným osobnostem dnešní doby. A o těch je právě tento svazek. Je až překvapující a povzbuzující, kolik schopných, aktivních, odvážných a úspěšných osobností naše doba přináší a inspiruje k obdivuhodným výkonům.
Jsou důkazem toho, že člověk, který má dost odvahy a pevného odhodlání, dokáže překonat mnohé překážky a dosáhnout svého cíle.
Často kolem sebe slyšíme a v tisku čteme povzdechy, jak nic Češi neumějí, jak zaostávají za „tím velkým světem“. Opak je pravdou. 19 osobností v naší publikaci je jen malý vzorek ze stovek vynikajících českých podnikatelů, vědců a vynálezců dnešní doby."
WWW:jonathanlivingston.cz
Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016