Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:NOVÁ ŠKOLA, s.r.o.
Název knihy:Listen and Speak With Mr B!, 1. díl
Autor:Mgr. Aneta Horáčková, Mgr. Věra Štiková
Podtitul:učebnice anglického jazyka 4. ročník vytvořená v souladu s RVP ZV
Ilustrátor:Andrea Schindlerová
ISBN:978-80-7289-729-2
EAN:9788072897292
Rok vydání:2015
Vazba:V1
Počet stran:56
Doporučená
prodejní cena:
85
Anotace:Učebnice anglického jazyka Listen and Speak navazují na ucelenou řadu učebních materiálů Listen and Play pro výuku anglického jazyka v 1. období RVP ZV.

Učivo 4. ročníku je rozloženo do 10 lekcí (každý díl učebnice obsahuje 5 lekcí). Lekce jsou systematicky koncipovány na 8 stran. První strana se vždy zaměřuje na čtení s porozuměním textu, žáci se zároveň seznámí s novou slovní zásobou (např. témata school subjects, at the airport, winter, my home, professions, wild animals, food, summer time). Druhá a třetí strana lekce slouží k vyvození gramatiky a k jejímu procvičení v reálných situacích. Overview s tématy a gramatikou jednotlivých lekcí vám rádi zašleme. Čtvrtá strana nabízí žákům příběh psaný formou komiksu. Žáci si v rámci probíraného tématu rozšíří své konverzační dovednosti o fráze, které využijí v reálných situačních rozhovorech. V úvodu další strany žáci ještě pracují s komiksem, ale z větší části je pátá strana věnována kreativní práci na projektu (např. tvorba školního loga). Na šesté straně je učivo lekce přehledně shrnuto v tabulkách, na sedmé straně si žáci učivo procvičí a poslední, osmá strana lekce je vyhrazena pro reálie ze života žáků a žákyň z anglicky mluvících zemí i reálie české. Učebními materiály provází žáky pejsek Mr B.

Nechybí poslechová cvičení a písničky. U jednotlivých cvičení v učebnicích jsou pro snazší orientaci uvedeny odkazy na úkoly v pracovních sešitech, na CD a na slovníček. Součástí učebnic jsou na vnitřních stranách obálek přehledné tabulky učiva. V příloze učebnice jsou instrukce ke cvičením v českém jazyce.
WWW:http://www.nns.cz/blog/rvp-zv-ucebnice/listen-and-speak-ma-udelenu-schvalovaci-dolozku/
Žánr:odborná literatura a učebnice (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016