Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství JOTA, s.r.o.
Název knihy:Rychle a smyslně
Autor:Kristy Brombergová
Překladatel:Jaroslava Novotná
EAN:9788074627460
Rok vydání:2015
Měsíc vydání:04
Vazba:pevná s přebalem
Počet stran:350
Doporučená
prodejní cena:
328 Kč
Anotace:Oceňovaná erotická série.
Rylee Thomasová je se svým životem spokojená…, i když srdce má obehnané vysokou zdí. Jednoho dne ale padne, a to doslova, do náruče Coltonu Donovanovi. Zničehonic ji zaplaví touha. Jenže někoho tak nadutého jako je Colton, amatérský automobilový závodník, podnikatel a profesionální lamač srdcí, snad ještě nepotkala. Ona mu naletět rozhodně nehodlá.

Co když se ale za tím obřím egem ukrývá něco hlubšího? Jako by se pod tou tvrdou slupkou tísnila laskavost. Podlehne nakonec jeho kouzlu, nebo se jí podaří umlčet své vlastní pocity? On ale na vztahy nehraje. Jen na vzájemné dohody.

Rylee ale proti vlastnímu tělu dlouho bojovat nedokáže. Navíc on stejně pokaždé dostane to, co chce… a teď chce ji. Je snad v něčem jiná? Zvláštní? Anebo je úplně stejná jako ty ostatní? Dokáže si ho udržet od těla? Nebo se do něj zamiluje? Nezlomí jí srdce? On sám netuší, co ho na ní tak přitahuje…, ale musí ji mít. Netlačí na ni příliš? Neztratí ji dřív, než ji dostane do postele? A pokud ji dostane, bude mu to stačit? Dokáže od ní odejít? Stojí vůbec za to, aby kvůli ní porušil svá pravidla?
Vydají se na cestu společně, anebo každý půjde tou svou?
WWW:http://www.jota.cz/rychle-a-smyslne
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016