Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Books & Pipes, z.ú.
Název knihy:Naučte se mluvit jako mafie
Autor:Giovanni Bruno
ISBN:978-80-87222-02-7
Rok vydání:2009
Měsíc vydání:06
Vazba:brožovaná
Doporučená
prodejní cena:
149
Anotace:S naší konverzační příručkou si i vy budete moci brzy vynutit výpalné od provozovatele místního baru nebo vyhrožovat dokonalou italštinou ve své oblíbené pizzérii. Najdete tu všechno, co potřebujete, abyste mohli předstírat, že jste mafiánští bossové od přátelských pozdravů a věrohodných gest až po štiplavé nadávky a užitečné fráze. Abychom vám přerod
v mafiána ještě více usnadnili, naleznete v knize i názorné fotografie mafiánských gest a pod každou frází i její fonetický přepis.

Všechno, co je nutné k tomu, abyste vypadali jako opravdoví italští mafiosové – užitečné vzorové rozhovory i tipy, jak ze svých poskoků vyždímat co nejvíc. Pokud by někdo měl zůstat na pochybách, zda hovoří s pravým mafiánem, váš dokonalý přízvuk a výslovnost je snadno rozežene. Ale dost těch jalových žvástů. Zajděte si k holiči, nechte se důkladně ostříhat a kupte si nový oblek. Jo, a sundejte si klobouk a stůjte rovně, když s vámi mluvím – chováte se neuctivě.
Ach ano, a vítejte ve famiglii.
WWW:http://www.b4upublishing.com/M02/fBook_Detail.aspx?BokID=16&Lang=CZ&CatID=4
Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016