Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Baronet, a.s.
Název knihy:Černá vdova ze Slane
Autor:E. Gorman, M. H. Greenberg
Podtitul:Nejlepší detektivní povídky roku
EAN:978-80-7214-992-6
Vazba:pevná
Počet stran:320
Doporučená
prodejní cena:
249
Anotace:Doug Allyn: Gin Mill
Doug Allyn je autorem několika románů a více než stovky povídek. Studoval čínštinu na univerzitě v Indianě a za války ve Vietnamu sloužil v jihovýchodní Asii. Získal několik ocenění včetně Ceny Roberta L. Fishe za nejlepší prvotinu, Cenu Edgara Allana Poea, Cenu American Mystery, dvě Derringerovy ceny a šest čtenářských cen Elleryho Queena.
Dana Stabenow : Vraková práva
Dana Stabenowá vyrůstala na třiadvacetimetrové rybářské lodi ve vodách Aljašky. Není divu, že její romány o svérázném a leckdy zrádném aljašském kraji jsou tak podmanivě autentické. Její první román s Kate Shugakovou, Chladný den pro vraždu, získal v roce 1993 Cenu Edgara Allana Poea.
Clark Howard: Ve vězení
Clark Howard se věnuje psaní na plný úvazek již více než třicet let. Získal již cenu Edgara Allana Poea a čtyři ocenění čtenářů magazínu Elleryho Queena v kategorii povídka. Tucetkrát si zasloužil nominaci Americkými autory záhadných povídek, Americkými spisovateli westernů a Americkými autory detektivek.
Carole Nelson Douglas: Kybervánoční koleda
Kniha Dobrou noc, pane Holmesi od Carole Nelson Douglasové obdržela od New York Times označení Pozoruhodná kniha roku. Napínavé holmesovské romány o Ireně Adlerové a moderní série o záhadách a kocouřím detektivovi Midnightu Louieovi tvoří asi polovinu z jejích padesáti románů. Bývalá novinářka, která psala články o ženách a společenské problematice, se od roku 1984 věnuje na plný úvazek psaní beletrie.
Terence Faherty: Černá vdova ze Slane
Terence Faherty je autor nominovaný na Edgarovu cenu, který v současnosti píše dvě série záhadných příběhů. Příběhy s Owenem Keanem jsou romány ze současnosti Hrdinou druhé série knih je Scott Elliott, bývalý herec a voják, který se dal na dráhu soukromého detektiva, se snaží držet stráž nad umírajícím Hollywoodem a chránit ho a přitom odhaluje tajemství a padouchy.
Steve Hockensmith: Rošťárny
Steve Hockensmith psal o pop kultuře a filmovém průmyslu. V roce 1999 začal tvořit záhadné příběhy a stal se pravidelným přispěvatelem časopisů Alfred Hitchcock´s Mystery Magazine a Ellery Queen´s Mystery Magazine. Jeho první publikovaný záhadný příběh "Erieho poslední den" vyhrál Derringerovu cenu a objevil se ve sborníku Nejlepší americké záhadné příběhy roku 2001.
Anne Perry: Příběh z jednoho města
Dvě nejpopulárnější série Anne Perryové tvoří romány zasazené do období viktoriánské Anglie. Nedávno přidala třetí, dosti vychvalovanou sérii odehrávající se za první světové války. Její poslední román se jmenuje Ulice Dlouhých lžic.
WWW:http://www.baronet.cz/menu.php?klic=91216
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016