Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - stánek vystavovatele

[Přehled knih vystavovatele]

Vystavovatel
Vystavovatel:EDITION LIDU
Adresa:Rakovského 3164
Město:Praha 4 -  Modřany
PSČ:143 00
Telefon:775 156 736
E-mail:info@editionlidu.com
WWW:http://www.editionlidu.com
Charakteristika
česky:
EDITION LIDU je mladé mezinárodní nakladatelství se sídlem v Praze a Bruselu. EDITION LIDU prezentuje současnou uměleckou tvorbu a knižní kulturu a snaží se o její uchování pro další generace. Spolupracuje s českými i zahraničními autory, umělci, ilustrátory a designéry. Společně s nimi pracuje na tvorbě krásných, originálních a inspirativních knížek, které povznášejí ducha, otevírají mysl a přinášejí svěží kulturní vítr. Nakladatelství se zaměřuje na tvorbu výtvarných knih, limitovaných edicí, krásných knih pro děti a také na vydávání projektů nových médií experimentujících s literaturou, uměním, ilustrací a designem. EDITION LIDU úspěšně zahájila kolekci projektů Nových Médií interaktivním příběhem FOLLOW THE WHITE RABBIT.
Charakteristika
anglicky:
EDITION LIDU is an international publishing house based in the Heart of Europe. The important goal of EDITION LIDU is to support and present art creation and book culture and preserve it for new generations. EDITION LIDU encourages both established and young artists, writers, illustrators, graphic designers to create unique, beautiful, intelligent books which open minds and represent the cultural nourishment.
Převažující žánr:převážně dětská literatura
Přehled knih vystavovatele
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016