Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Computer Press, a.s.
Název knihy:Jak si formovat a posilovat postavu na židli
Autor:MUDr. Věra Kleplová, Mgr. Jana Dvořáková
Podtitul:Cvičení doma i v práci
ISBN:978-80-251-15
EAN:978-80-251-1537-4
Rok vydání:2007
Měsíc vydání:02
Počet stran:152
Doporučená
prodejní cena:
249,- Kč
Anotace:Pokud OPRAVDU nemáte čas udělat něco prospěšného pro své tělo a máte pocit, že u kancelářského stolu či u počítače trávíte celé dny, pak je tato kniha určena právě vám.

V první části knihy naleznete originální cvičení, jak zpevnit a současně regenerovat celé tělo. Potřebujete pouze židli a pár minut. Kromě zpevnění celé postavy cvičením zvýšíte svou psychickou výkonnost a koordinaci celého těla.

Druhá část knihy vám nabízí sérii zábavných cviků na zvýšení koncentrace - jogging pro mozek. Cviky můžete opět provádět na židli, u svého pracovního stolu. Tato metoda je založena na rychlejších koordinovaných pohybech rukou a nohou, které doslova „rozhýbou“ i váš mozek. Ve chvíli, kdy se začnete cítit psychicky unaveni, postačí pár minut cvičení. Zbystří a zrychlí se mozková činnost, zvýší se schopnost koncentrace, můžete zlepšit svou pohotovost v odpovědích a zručnost.
WWW:http://knihy.cpress.cz/knihy/zdravi/zdravi-zivotni-styl/jak-si-formovat-a-posilovat-postavu-na-zidli-cviceni-doma-i-v-praci/
Žánr:odborná literatura a učebnice (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016