Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Computer Press, a.s.
Název knihy:Domácí lékař
Autor:Christiane Lentz
Podtitul:Pro všechny případy
ISBN:978-80-251-14
EAN:978-80-251-1469-8
Rok vydání:2007
Měsíc vydání:03
Počet stran:224
Doporučená
prodejní cena:
169,- Kč
Anotace:Klasický pomocník pro případ, že onemocníte a nemáte hned po ruce lékaře. Jak se můžete sami léčit? Jaké nejběžnější volně dostupné léky mohou pomoci? Které bylinky, čaje, obklady, zábaly a další tipy vám uleví od potíží? Obsahuje také zvláštní kapitolu věnovanou pouze dětským nemocem a potížím. Upozorňuje na situace, kdy je opravdu nutno navštívit lékaře. Nechybí ani část věnovaná zdravotní prevenci - kniha nabízí tipy na zdravé nápoje a potraviny, včetně zajímavých receptů, naleznete zde také návody na masáže, reflexní masáže, akupresuru, jógu, Qi Gong, dechová cvičení, svalovou relaxaci. Samozřejmě zde také naleznete základy první pomoci v akutních případech.

Tato kniha obsahuje cenné rady stejně jako publikace domácího lékaře větších rozměrů, má však nespornou výhodu ve své kapesní velikosti. Dá se uložit do domácí lékárničky, přibalit do zavazadla na dovolenou nebo na služební cestu, můžete si ji natrvalo ponechat na chalupě.

WWW:http://knihy.cpress.cz/knihy/zdravi/zdravi-zivotni-styl/domaci-lekar-pro-vsechny-pripady/
Žánr:odborná literatura a učebnice (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016