Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Galén s.r.o.
Název knihy:Z Aeskulapovy čtvrté kapsy - Obory terénní aneb ti, kdo pracují hlavně s papíry a razítkem, jakož i zubařskými kleštěmi a laskavým slovem
Autor:Svatopluk Káš
ISBN:9788072625307
Rok vydání:2008
Vazba:110x190 mm, vázané, černobíle
Počet stran:232
Doporučená
prodejní cena:
250,00
Anotace:Poslední kniha čtyřdílné antologie medicínských historek je věnována hlavně lékařům v terénu - tedy lékařům praktickým (a jejich vskutku svérázným pacientům) a lékařům zubním, lékařům vojenským a také tak zvané medicíně úřední. Značná část knihy obsahuje historky o zdravotních sestrách i ostatním zdravotnickém personálu, je zde i spousta humorného vyprávění o žákyních zdravotnických škol, kde autor, primář MUDr. Svatopluk Káš, také mnoho let učil.

Všechny historky ve všech čtyřech dílech jsou pravdivé, nebo mu jako pravdivé byly vyprávěny. Ukazují naše lékaře, a to i ty nejslavnější odborníky, jako postavy skutečné, i s jejich drobnými chybami a nedostatky, které ale nic neubírají na jejich velikosti, ba právě naopak.

WWW:http://www.galen.cz/idistrik/obchod/titdetail.php?titul_id=3449
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016