Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Smart Press, s.r.o.
Název knihy:Kuchařka pro mého syna
Autor:Veronika Zemanová
Distributor:Smart Press, s.r.o.
ISBN:978-80-88244-41-7
EAN:9788088244417
Rok vydání:2023
Měsíc vydání:11
Vazba:pevná
Počet stran:208
Doporučená
prodejní cena:
499
Anotace:o populární Kuchařce pro mého muže, které se prodalo přes 17.000 ks, přichází autorka se základní kuchařkou pro mladé či začínající kuchaře. Kuchařka pro mého syna má za cíl přivést dospívající dítě do kuchyně i z jiných důvodů, než jsou zapečené tousty.

Kniha nenásilnou a láskyplnou formou seznamuje kluky se základními postupy vaření, s vybavením kuchyně, snadnými osvědčenými recepty na polévky, hlavní jídla, saláty i dezerty. Čerpá především z italské, ale také francouzské, americké či asijské kuchyně a nezapomíná na stálice kuchyně české. Učí začínající kuchaře, jak mít z vaření a dobrého jídla radost, jak z přípravy jídla udělat zábavu, ale také jak mít v kuchyni čisto a pořádek.

Kniha obsahuje:

90 do detailů popsaných receptů
návodné fotky a ilustrace
úvodní kapitolu s tipy, jak se v kuchyni neztratit, nezranit a jak si vaření (a dokonce i úklid) užít
vegetariánské varianty k téměř každému receptu s masem
kapitoly: 1. Co, jak a proč, 2. Polévky, krémy a vývary, 3. Těstoviny, noky, rýže a čočka, 4. Maso a ryby, 5. Street food – fast food, 6. Saláty, 7. Pomazánky a dipy, 8. Snídaně, svačiny, smoothie, 9. Muffiny, koláče, dezerty, 10. Přílohy
Tapeta do na telefon a počítač jako bonus: Při přípravě Kuchařky pro mého syna vytvořila grafička knihy Katka množství ilustrací, které se proplétají celou knihou a pomáhají uživatelům rozeznat metlu od vařečky nebo špagety od tagliatell. Ilustrace se  nám líbily tak moc, že jsme je umístily nejen na předsádky knihy (první a poslední dvoustránka), ale také jsme z nich vytvořily tapety na telefon a počítač, abychom se na ně mohly dívat každý den. Když si knihu objednáte na našem e-shopu, zašleme vám tyto hravé tapety jako bonus do e-mailu ke stažení, spolu s fakturou.
WWW:https://smartpress.cz/obchod/kucharka-pro-meho-syna/
Žánr:odborná literatura a učebnice (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016