Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Audiolibrix
Název knihy:Umění skončit
Autor:Annie Duke
Podtitul:Jak poznat, kdy je načase to vzdát
Překladatel:Jana Zajícová
ISBN:978-80-88494-27-0
Rok vydání:2024
Vazba:brožovaná
Počet stran:348
Doporučená
prodejní cena:
349 Kč
Anotace:Firemní lídři, ztrácející miliony dolarů na neúspěšných aplikacích či produktech, často váhají s jejich opuštěním. Vlády uvízlé v konfliktech doufají, že nová strategie přinese vítězství. A my sami se často držíme vztahů či kariér, které nám již neprospívají. Důvod? Podle Annie Dukeové máme problém s rozhodnutím ukončit něco neúspěšného, což nás výrazně brzdí.

V knize Umění skončit Dukeová ukazuje, jak se naučit správně ukončovat. Používá příklady elitních sportovců, jako jsou horolezci na Everestu, zakladatelů úspěšných firem jako Stewart Butterfield ze Slacku, nebo umělců typu Davea Chappella.

Vysvětluje, že odchod je klíčový pro úspěch, a nabízí metody, jak rozhodnout, kdy vytrvat, a kdy se vzdát, čímž ušetříte čas, energii a peníze. Naučíte se rozumět paradoxu odchodu, identifikovat síly bránící správnému rozhodnutí o odchodu, a jak lépe rozhodovat na základě očekávané hodnoty a dalších postupů.

Tato kniha je vhodná pro ty, kdo čelí důležitému rozhodnutí nebo životní změně, a pomůže jim udělat ten nejlepší další krok.
WWW:https://nakladatelstvi.audiolibrix.cz/titul/umeni-skoncit/
Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016