Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Šuplík, s.r.o.
Název knihy:Mýty Naulu
Autor:Horák Martin
Distributor:Nakladatelství Šuplík
ISBN:978-80-7550-160-8
Rok vydání:2024
Měsíc vydání:07
Vazba:pevná šitá
Počet stran:698
Doporučená
prodejní cena:
2280
Anotace:Bohové a nestvůry bájného světa spolu žijí ve sváru i v míru, již od stvoření. A právě o těchto počátcích se dozvíme z knihy Mýty Naulu – jak byl tento svět vytvořen.
Svět bohatý, tajuplný, plný kouzel, podivuhodných bytostí a čarovných výtvorů. Stvořitelé budují svět a pozdější božstva jemu vládnou, oživlé stromy tam vedou své spory s dračími vládci, proměněnci předávají řemesla právě stvořeným lidem, i řeky a jezera mají své vlastní hlasy a duše; každý kámen a každý krystal ožívá, v převysokých horách, pod hladinou moří i v tmavých hvozdech; duchové světa již od prvotních časů obohacují okolí svými podivnostmi a všichni jsou dohromady propleteni osudy dvanácti elementů světa Naul.
Nad světem bdí velký počet různých božstev, dohlíží na pořádek věcí, chrání bytosti, které jim byly svěřeny k ochraně a válčí proti vetřelcům z Vnějšího světa. Každé z božstev má jinou podobu, jiné zájmy a vyžaduje od smrtelníků jiné obětiny.
Kniha vás provede historií, činy významných hrdinů, všemi důležitými bohy a bohyněmi, skrze časy klidu i války v dobách, kdy na svět ještě nepřišli lidé, ale byl zaplněn prastarými mocnostmi.
WWW:https://www.suplik.cz/Books/BookDetail?bookId=275&titul=M%C3%BDty-Naulu
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016