Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:CBS Nakladatelství s.r.o.
Název knihy:Jihlavsko z nebe
Autor:Milan Paprčka, Martina Grznárová
Distributor:CBS Nakladatelství
ISBN:978-80-88259-69-5
EAN:9788088259695
Rok vydání:2020
Měsíc vydání:04
Vazba:V8a šitá, pevná
Počet stran:128
Doporučená
prodejní cena:
499,- Kč (akce 1+1 zdarma)
Anotace:"Jihlavsko je pozoruhodný kraj s dávnou hornickou tradicí. V knize uvidíte krajinu jako stvořenou pro romantické výlety a koupání v rybnících. Prohlédnete si očima ptáků a pilotů zvlněné hřbety Českomoravské vrchoviny okouzlující čistou přírodou a skrývající mnohá podzemní bohatství.
Kniha začíná leteckými záběry na starobylé město Jihlavu, vzešlou z prosperity středověkých stříbrných dolů a ležícím v samém srdci Vysočiny. Dále se vám představí přívětivá Třešť pyšnící se unikátní tradicí výroby lidových betlémů a řadou historických pamětihodností. Prolétnete se nad renesanční perlou Vysočiny, Telčí. Sluncem prozářené pestrobarevné štíty domů v historickém centru jsou obklopené rybníky. Celý areál korunuje jedinečný zámek, kde se točila nejedna pohádka. Telč se někdy nazývá „moravskými Benátkami“.
Netradičním pohledem z nebe uvidíte další města a obce tohoto regionu, např.:Malý Beranov, Velký Beranov, Ždírec, Polná, Zhoř, Kozlov, Puklice, Brtnice, Pavlov, Hodice, Růžená, Dolní Cerekev, Kostelec, Cejle, Vyskytná nad Jihlavou, Bílý Kámen, Větrný Jeníkov, Opatov, Volevčice, Doupě, Řásná a další."
WWW:https://www.cbs-cesko.cz/obchod/Jihlavsko-z-nebe-p193177943
Žánr:obrazové publikace (české i překladové)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016