Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Pampeliškov
Název knihy:Papírová pouta
Autor:Eliška Fojtová
Ilustrátor:Barbora Kumpfová
ISBN:978-80-908202-6-5
Rok vydání:2022
Měsíc vydání:5
Vazba:tvrdá
Počet stran:169
Doporučená
prodejní cena:
332
Anotace:Nohy jako by mi přirostly k podlaze. Někde v břiše se mi roztáčel kotouč hněvu a zoufalství. Stála jsem tady sama, ponížená, zraněná, bez východiska, bez dechu. Ne, nemohu to takhle nechat. Nedám se zlomit. Nedopustím, aby zhasla má poslední jiskřička ohně, života samého. ...

Pohled mi padl na šroubovák, co se tu válel na lince. Popadla jsem jej do dlaně. Kotouč svištěl na plné obrátky. Jiskřička ve mně vyšlehla plamenem a ruka se šroubovákem vystřelila nahoru. Dost! Už dost! Všechna má síla asi tak o velikosti hrášku se soustředila do jediného bodu - do hrotu šroubováku.

Román nejen pro ženy, který řeší témata domácího násilí, viny a odpuštění; pout, která nás svazují a ovlivňují v našem jednání.

Příběh sleduje životní osudy dvou nejlepších kamarádek Amálie a Eriky. Jak se obě vypořádají s vlivy svého pohnutého dětství? Zůstanou svou minulostí spoutány, budou opakovat chyby svých rodičů, nebo se jim podaří se vymanit?
WWW:https://www.nakladatelstvipampeliskov.cz/p/papirova-pouta/
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016