Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Smart Press, s.r.o.
Název knihy:Váhy života – rozhovor s Ivou Málkovou
Autor:PhDr. Iva Málková
Podtitul:Laskavý rozhovor nejen o hubnutí s rozumem
Distributor:Smart Press, s.r.o.
ISBN:978-80-88244-18-9
EAN:9788088244189
Rok vydání:2020
Měsíc vydání:10
Vazba:pevná
Počet stran:240
Doporučená
prodejní cena:
449
Anotace:Váhy života. Jak žít? Denně vstupovat na váhu s obavami, trápit se vlastní nedokonalostí a marnými pokusy přiblížit se nedostižným ideálům, či dobře zvažovat, co je pro život, hlavně pro ten můj, podstatné?

Inspirativní příběh Ivy Málkové – psycholožky, představitelky rozumného a zdravého hubnutí, vizionářky, která dokázala zlepšit kvalitu života desetitisícům lidí.Ve své praxi Iva Málková propojila odborné znalosti ze studia psychologie s vlastními zkušenostmi s dietami a vytvořila unikátní a spolehlivou metodu hubnutí, jejíž základní myšlenka by se dala shrnout slovy "hubnutí začíná v hlavě". Před třiceti lety založila organizaci STOB (Stop obezitě), kterou dnes vedou její děti.

V rozhovoru se svým bratrem se vrací do dětství, k prvním pracovním zkušenostem, začátkům podnikání a také k tomu, jak se dostala ke svému celoživotnímu tématu - léčbě nadváhy. S láskou mluví i o své rodině, svém manželství a svých dcerách, které dnes pokračují v jejích stopách. Rozhovor je protkán odbornými vsuvkami, praktickými radami a celoživotní moudrostí.

Proč omezení a diety nefungují? Jak nás ovlivňuje věk, naše okolí, návyky, negativní myšlenky, ale i genetika? Jak nezahánět stres a únavu jídlem? Jak si vychutnávat život? Jak žít více v přítomnosti a vědoměji? Jak drobnými krůčky dojít ke spokojenějšímu životu a větší sebelásce?

Jak si vychutnat život, být jeho tvůrcem, a ne obětí? I na tyto otázky najdete v knize odpovědi.
WWW:https://smartpress.cz/obchod/vahy-zivota-rozhovor-s-ivou-malkovou/
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016