Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:JONATHAN LIVINGSTON s.r.o.
Název knihy:Císařská sebranka
Autor:Šochová Anna
Distributor:Kosmas
ISBN:978-80-7551-184-3
EAN:9788075511843
Rok vydání:2020
Měsíc vydání:11
Vazba:brožovaná
Počet stran:312
Doporučená
prodejní cena:
325
Anotace:Lidem vládne poslední z původních obyvatel planety – císař. Lidé pro něj staletí vybírají a geneticky upravují dívky, aby jeho rod přetrval. Musejí udržet existenci tohoto tvora a nechat ho vládnout, oslavovat ho a zahrnovat pohodlím. Proč, když je lidstvo přece nadřazeno všemu?!
Lidé tu žijí stejní, jako jinde: Milují se, přátelí, spolupracují, ale hodně lžou, vraždí, loupí, znásilňují a zrazují, což císař nemá rád. Zvládli by si přesto vládnout i bez huovinského  císaře? Určitě.  Proč se tedy cpát mezi jeho vyvolené? Kdo je tu víc a kdo lepší? Vyšlechtěný aristokrat, obchodník, dvořan, podílník nebo snad někdo z Kruhu moudrých na periferii?
Císař je osamělý.  Uplynulo mnoho let od útěku jeho nevěsty a společnost je unavená čekáním na zázrak, který by nastolil – co?  Rovnováhu? Nové otročení poslednímu Huovinovi? Svobodu lidstvu? Možná jen vrcholnou, neomezenou moc toho, kdo potichu spřádá plány a hodlá všechno využít pro osobní prospěch.
WWW:www.jonathanlivingstoncz
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016