Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Fortuna Libri publishing s.r.o.
Název knihy:Hříchy mocných
Autor:Šranková Ava Eva
ISBN:978-80-7546-204-6
EAN:9788075462046
Rok vydání:2019
Měsíc vydání:2
Vazba:vázaná
Počet stran:240
Doporučená
prodejní cena:
299 Kč (veletržní sleva 25%, pro knihovny 40%)
Anotace:Čeho všeho je člověk pro lásku schopen? Zejména v době, kdy státní či rodinné zájmy a především touha po větší moci, převládly nad přirozenými lidskými city. Ani lidé z královských nebo vévodských rodin nemívali na růžích ustláno; patřit k členům aristokratického rodu nebylo vždy příjemné a už vůbec ne šťastné. Historický román Hříchy mocných nabízí lidské osudy a komplikované vztahy plné intrik, nenávisti a zla z období italské komuny, rozepří a bojů v severní Itálii, ale rovněž zachycuje události stoleté války. Ta ve 14. a 15. století přivedla Francii na pokraj neštěstí. Jako čistý pramen působí na čtenáře vášnivý a upřímný milostný vztah osudem zkoušené Francesky di Valleta, jež se proti vlastní vůli musela stát ženou tyrana „s dobrým jménem“ Henryka de Mosella. Franceska opustila rodnou Itálii a odjela přes Savojsko do Lotrinska, kde ji netrpělivě očekával budoucí manžel a pán. Krásná žena, zbožňovaná nejedním urozeným mužem, našla své největší štěstí i trýzeň v hluboké lásce k Enzovi di Challant, svému příteli z dětství.

Jak asi skončil příběh mladé ženy, která život zasvětila lásce v době, která ženám nepřála? Vždyť pro mnohé z nich byl právě manžel největším nepřítelem…
WWW:https://www.fortunalibri.cz/kniha/hrichy-mocnych/
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016