Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Meander
Název knihy:HOLMES (sv. 3+4)
Autor:Luc Brunschwig
Překladatel:Richard Podaný
Ilustrátor:Cecil
Distributor:Kosmas
ISBN:978-80-87596-69-2
Rok vydání:2016
Vazba:V8
Počet stran:128
Doporučená
prodejní cena:
398
Anotace:A přichází další svazek… Watson pátrá ve francouzském městě Pau, kam Holmesova rodina jezdívala na letní byt, a objeví tam záhadný akvarel, který jej navede na zcela čerstvou stopu! Amatérský detektiv Wiggins mezitím hledá jistého doktora Dudleyho Parkse, mimořádného lékaře, jehož minulost je neoddělitelně propojena s Holmesovým otcem. Do hry vstupují dávná tajemství a osoby známé i nečekané: mezi nimi třeba i samotná Florence Nightingalová, živoucí britský poklad z nejdrahocennějších, všemi milovaná ošetřovatelka a reformátorka zdravotní péče.

Pokračování příběhu o britském impériu, jeho největším detektivovi a neochotě smířit se se ztrátou provede své čtenáře spodinou Londýna i důležitými chvílemi dějin, zavede je do vojenské nemocnice ve Scutari i do přístavu v Balaklavě.

Cecilovi s Brunschwigem trvalo dlouhých sedm let, než ke svému fantasticky započatému holmesovskému opusu připojili další kapitoly. Přesvědčte se sami, že to čekání stálo za to. (Kniha obsahuje dvě původně samostatně publikovaná alba Holmes 3 a 4.)
WWW:http://www.meander.cz/holmes-vol-34
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016