Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:TYMPANUM s.r.o.
Název knihy:Šifra mistra leonarda
Autor:Dan Brown
Překladatel:Zdík Dušek
Ostatní spoluautoři:Renata Volfová
EAN:8594072271199
Rok vydání:2013
Měsíc vydání:07
Vazba:digipack
Doporučená
prodejní cena:
399
Anotace:Příběh odhaluje tajemství vepsané do obrazu světoznámého renesančního malíře Leonarda Da Vinci. Profesor náboženské symbologie Robert Langdon je přivolán do pařížského Louvru kvůli smrti správce uměleckých sbírek Jacquese Sauniéra. Proč zrovna on? Vedle těla je nalezena šifra, kterou policie nemůže rozluštit. Do děje se zaplétá i vnučka mrtvého správce Sophie Neveuová a s nasazením vlastních životů společně objevují souvislosti, které vedou k odhalení velkého církevního tajemství. Dokáží hlavní hrdinové objevit pravdu? Šifra mistra Leonarda je jedním z nejúspěšnějších románů všech dob. U nás vyšel i pod názvem DaVinciho kód.

Román | 2 mp3 CD | 19 h 14 min

Nahrávka vznikla podle knihy Dana Browna Šifra mistra Leonarda, vydané nakladatelstvím Metafora v roce 2003 | Z anglického originálu The Da Vinci Code, vydaného nakladatelstvím Random House, divize Doubleday v New Yorku roku 2003, přeložil Zdík Dušek | Nahrávku vyrobila Knihovna a tiskárna pro nevidomé Karla Emanuela Macana v roce 2005 | Grafika a design obalu Ondřej Fučík | Odpovědný redaktor Tomáš Výchopeň | Vydalo Tympanum s.r.o. v červnu 2013.
WWW:http://www.tympanum.cz/cs/e-shop/140-sifra-mistra-leonarda/
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016