Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:TYMPANUM s.r.o.
Název knihy:Hra o trůny
Autor:George R. R. Martin
Překladatel:Hana Březáková
Ostatní spoluautoři:Vladimír Kudla
Pavel Musil
EAN:8594072271533
Rok vydání:2014
Měsíc vydání:06
Vazba:digipack
Doporučená
prodejní cena:
499
Anotace:Píseň ledu a ohně – Kniha první

Ve světě, kde léto může trvat desítky let a zima celý život, vzrůstá nepokoj. Železný trůn Západozemí přitahuje bezpočet mocných, leč jeho jako břitva ostré hrany mohou být i smrtelnou pastí. A na severu, tam za ochrannou Zdí, se mezitím houfují nadpřirozené síly temnoty…

Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj. V centru konfliktu stojí Starkové ze Zimohradu, rod stejně tvrdý a houževnatý jako země, z níž vzešli. Strážce severu lord Stark je povolán do role královského pobočníka, svým odchodem k Železnému trůnu však spouští řetězec událostí, které záhy zasáhnou pletichářský jih, divoké východní krajiny i ledový sever ohraničený starobylou Zdí. Osud Starků, jejich spojenců i nepřátel se ocitá čím dál víc na hraně, jak každý z nich usiluje o vítězství v nejničivějším boji ze všech – hře o trůny. Monumentální sága George R. R. Martina si za svůj krátký život vydobyla punc klasiky a stala se jedním z pilířů moderní fantastické fikce.

Nezkrácená verze | 4 mp3 CD | 44 h 33 min

Nahrávka vznikla podle knihy George R. R. Martina Hra o trůny. Píseň ledu a ohně 1 vydané nakladatelstvím Talpress v roce 2011 | Copyright © George R. R. Martin, 1996 | Z anglického originálu Game of Thrones. Song of Ice and Fire 1 přeložila Hana Březáková | Translation © Hana Březáková, 2011 | Nahrávku vytvořila Knihovna a tiskárna pro nevidomé Karla Emanuela Macana v roce 2014 | Foto autora David Shankbone | Design obalu Ondřej Fučík | Odpovědná redaktorka Karolina Srncová | Vydalo Tympanum, s.r.o., v červnu 2014.
WWW:http://www.tympanum.cz/cs/e-shop/170-hra-o-truny/
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016