Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Meander
Název knihy:PRINC & PRINC
Autor:Linda de Haan a Stern Nijland
Překladatel:Adéla Elbel
ISBN:978-80-87596-31-9
EAN:9788087596319
Rok vydání:2013
Měsíc vydání:5
Vazba:V8
Počet stran:32
Doporučená
prodejní cena:
198
Anotace:Starou královnu už koruna na hlavně tíží a ráda by se chystala do penze. Jenže aby mohl syn převzít vládu a stát se králem, musí se oženit. Začnou se sjíždět princezny z celého světa, ovšem našemu princi se žádná z nich nelíbí. Přichází poslední princezna a světe div se! princ se zamiluje se na první pohled. Avšak až na další stránce zjistíme, že vedle princezny stojí její bratr Krasomil, to pro něho se tak rozbušilo princovo srdce. Princ se zamiloval do princeznina bratra! Jejich láska je vzájemná. Jak to skončí? Zdá se, že tohle nebude pohádka… Skončí tento příběh pohádkovým happyendem?



V Nizozemsku vyšla tato útlá kniha již v r. 2000 za podpory časopisu Groter groeien, místní obdoby tuzemského časopisu Betynka. Vydání nizozemské pohádky s tématikou lásky dvou lidí stejného pohlaví, určenou pro děti už od 3-4 let, je u nás v zásadě přelomové. Jde přitom i o výraznou artovou knihu, která není svérázná jen svým obsahem, ale i výrazným ilustračním a typografckým zpracováním.
WWW:www.meander.cz
Žánr:dětská literatura (česká i překladová, beletrie i literatura faktu)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016