Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:van Aspen, s.r.o.
Název knihy:OTROK
Autor:Sylva Lauerová
Distributor:PEMIC BOOKS, EUROMEDIA GROUP, BETA DOBROVSKÝ, KANZELSBERGER, KOSMAS, KD KRAMERIOVA
ISBN:978-80-904933-1-5
Rok vydání:2012
Počet stran:208
Doporučená
prodejní cena:
259
Anotace:Druhé vydání knihy Otrok reflektuje překvapivě neutuchající zájem čtenářské veřejnosti o šokující román kontroverzní české spisovatelky Sylvy Lauerové.

V Heleně, která je jinak úspěšnou realitní makléřkou, doznívá intenzivní pocit frustrace z dalšího nevydařeného vztahu. Ocitá se poprvé v životě sama, a tak se rozhodne zpestřit „svůj svět“ opravdu nekonvenčním způsobem. Najde si muže – otroka. Zdánlivě nevinná hra však roztočí spirálu událostí, které se Heleně zcela vymknou z rukou…

Na pozadí striktně definovaného sadomasochistického vztahu se odvíjí fascinující temné drama, odhalující démona neomezené moci. Autorka zcela otevřeně a bez zábran popisuje detaily intimních scén a nutí čtenáře překročit onu pomyslnou hranu dnes stále ještě tabuizovaného tématu. ...Vlastně jej nenutí vůbec – dynamika příběhu, přicházející ve vlnách, přirozeně vtahuje čtenáře do děje. Prakticky on sám se, paradoxně, ocitá v jakémsi zvláštním vztahu dominance a submisivity ke knize samotné. Fascinován svými protichůdnými pocity a překvapen vlastní zvědavostí začíná přehodnocovat své počáteční sympatie a antipatie a dochází tak k nečekaným závěrům nejen o hlavních postavách, ale i o sobě samém.
„Otrok“ je kniha, u které budete nuceni odložit všechny své předsudky. Ale před tím, než vyřknete svůj ortel, že autorka zašla příliš daleko, kniha sama vás naprosto přirozeně postaví před podobnou otázku: Jak daleko jste ochotni zajít vy?
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016