Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Tomáše Janečka,  EMITOS
Název knihy:Na cestě ke svatbě
Autor:Leonard Linda Schierse
Podtitul:Transformace milostného vztahu
Překladatel:Lančová Petra
Distributor:Kosmas
ISBN:978-80-87171-18-9
EAN:9788087171189
Rok vydání:2010
Měsíc vydání:07
Vazba:brožovaná
Počet stran:248
Doporučená
prodejní cena:
399,-Kč
Anotace:Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života. U mnoha lidí se tato touha soustředí na hledání závazného vztahu se spřízněnou duší. U jiných se zaměřuje na vztah s jejich tvůrčí múzou, na jednotu s božským či na svatbu protikladných sil v rámci jejich duše. Autorka zkoumá sny, osobní zážitky, mýty a pohádky i náměty z filmů a literatury a odkrývá vnitřní překážky lásky a tvořivosti u mužů i žen. Význam tradičních rituálů, jako je nasazení závoje, slib a výměna prstenů, je prezentován prostřednictvím rozjímavé poezie i života Rainera Marii Rilkeho. Linda Schierse Leonard ukazuje, že ať již hledáme vnitřní nebo vnější svatbu, k jejímu dosažení vždy vede cesta práce na transformaci osobnosti. Kniha Na cestě ke svatbě je o tom, jak žít opravdový život, který s láskou a úžasem vzdává čest tajemství celistvého bytí.

Linda Schierse Leonard, Ph.D., je autorkou těchto bestsellerů: The Wounded Woman; The Call to Create; Meeting the Madwoman; Witness to the Fire a Creation´s Heartbeat. Filosofka a jungiánská analytička absolvovala Institut C. G. Junga ve Švýcarsku, praxi provozuje v Aspenu v Coloradu a pořádá přednášky po celém světě.
WWW:www.janecekemitos.cz
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016