Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:DharmaGaia s.r.o.
Název knihy:Posvátné smlouvy
Autor:Myssová Caroline
Podtitul:Jak probudit svůj božský potenciál
ISBN:80-86685-54-4
Rok vydání:2005
Měsíc vydání:01
Vazba:vázaná
Počet stran:482
Doporučená
prodejní cena:
498 Kč
Anotace:Autorka, významná americká představitelka energetické a holistické medicíny, při své práci odhalila, že neznalost smyslu života bývá často příčinou velkého duchovního neklidu. Tato metafyzická choroba vyvolává deprese, úzkost, únavu a nakonec i fyzická onemocnění.

      Smysl našeho života - naši individuální "posvátnou smlouvu" - je však často těžké pochopit. Autorka proto ve své poslední, dlouho očekávané knize rozvinula poutavý a důmyslný proces, který nám umožní rozluštit naši vlastní smlouvu. Pozoruhodným a neotřelým způsobem zde spojuje psychologii, průvodce léčením a duchovní vhled. Vychází z klasické teorie archetypů, pak popisuje, jak se pojem posvátných smluv projevoval v mýtech a různých kulturních tradicích, a posléze zkoumá životy duchovních mistrů a proroků (Abraháma, Ježíše, Buddhy a Muhammada), jejichž archetypální cesty ilustrují čtyři fáze posvátné smlouvy a poskytují vodítka k jejímu nalezení.

      Pomocí svého nezaměnitelného, vysoce motivačního stylu a mnoha příběhů Myssová nakonec vysvětluje, jak se i my můžeme ztotožnit se svými duchovními energiemi neboli archetypy - jakýmisi strážci hlubšího smyslu našeho života - a s jejich pomocí zjistit, co se máme v tomto životě naučit, jak ve svém životě co nejlépe používat svoji osobní sílu a naplňovat svůj nejvyšší - vlastně božský - potenciál.

WWW:http://www.dharmagaia.cz/index.php?pg=knihy&kt=myss1
Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016